De Junior Jazz Unlimited gaan naar NewYork!

Update – 6 juli 2015:

De (crowd)funding was zeer succesvol, de trip gaat door!

Op 1 juli is in het Bimhuis door Willem Smit, de directeur van Muziekschool Amsterdam feestelijk bekend gemaakt dat het uitwisselingsproject met New York door kan gaan. Het benodigde bedrag is bij elkaar gebracht! 

Met heel veel dank aan Vrienden van de Muziekschool Amsterdam, Netherland America Foundation, Robeco, Sail Amsterdam, Grachtenfestival Amsterdam, alle bekende en onbekende donateurs van giften tussen de 10 en 1000 euro op voordekunst.nl, de Jazz Focus Bigband en alle bezoekers aan het fundraising concert in de North Sea Jazz Club, waaronder een afvaardiging van Jazz Club New Orleans. En ‘last but not least’ alle ouders die naar draagkracht een bijdrage leveren.

Bij een feest hoort taart. Om de reis naar New York alvast te vieren was er op 1 juli in het Bimhuis voor iedereen een stuk ‘all-american’ taart. Deze was passend versierd met de Amerikaanse vlag en héél veel dollarbiljetten…


gepost op 1 maart 2015:

Help de Junior Jazz Unlimited naar New York!

De Junior Jazz Unlimited is een bigband bestaande uit achttien getalenteerde jongens en meisjes verbonden aan de jazzafdeling van Muziekschool Amsterdam. Met veel plezier en energie verzorgden zij – onder leiding van hun docent en bandleider Peter Guidi – reeds tal van optredens. Zo stonden zij op wereldberoemde podia als The North Sea Jazzfestival, Het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso. Daarnaast speelden zij tijdens TEDx en PINC conferenties, en namen zij deel aan het European Youth Music Festival in Ravenna, Italië.

Een excursie met optredens in New York, de stad van de jazz. Doe mee aan onze crowdfunding op voordekunst.nl en maak het mogelijk!


Voor oktober 2015 staat er een spetterende Cultural Exchange naar New York op de verlanglijst. In Manhattan – het jazzcentrum van de wereld – wil Junior Jazz Unlimited heel graag een aantal concerten geven en indien mogelijk een nummer opnemen voor het geplande album ‘Limited Edition’. Op 7 april is onze grote Crowdfunding-actie op voordekunst.nl van start gegaan. Ga hier naar de projectpagina en doneer direct! De band dankt het u graag met de nieuwe cd of zelfs een compleet concert.

Kom op 14 juni ook naar de grote Fundraiser in de North Sea Jazz Club, en help de band naar New York!

NewYork-flyer-240De Junior Jazz Unlimited en de Jazz Focus Bigband geven op deze zondagmiddag  een knallend fundraising concert in de North Sea Jazz Club, Amsterdam. Meer info hier.
Kom, breng je vrienden mee, en help de band naar New York! Na het optreden is er in het café lekkere pizza in New York style verkrijgbaar. Van elke verkochte slice gaat 1.- naar de reiskas.

Steun dit project!

Vanzelfsprekend is er veel geld nodig voor dit project. Bent u van mening dat deze jonge muzikale talenten de kans moeten krijgen deze ‘once in a lifetime’ ervaring op te doen, steun hen dan financieel. Als u Junior Jazz Unlimited wilt boeken (t.b.v. festivals, conferenties, bedrijfsfeesten et cetera), kan dat ook. Voor meer informatie: P.Guidi@chello.nl

Namens de popelende jongens en meisjes van Junior Jazz Unlimited bedanken wij u hartelijk voor uw support.
Directie Muziekschool Amsterdam

MA_logo_CMYK-180