De New York Tour – Op video

De Junior Jazz Unlimited Bigband van de Muziekschool Amsterdam onder leiding van Peter Guidi was in oktober 2015 voor een week in New York om kennis te maken met de ‘city of jazz’, concerten te geven, workshops te volgen en inspiratie op te doen. Ze hadden er vooral ook heel veel plezier. Hier een aantal leuke video’s van de tour:


De officiële video van de reis. Veel plezier met dit muzikale verslag van 20 minuten! Gefilmd door alle leden van de band, montage en afwerking door Frans en Terra Lases.


Deze groovy video-montage van de week in New York geeft de goede sfeer, de drukte en het plezier van de band perfect weer. Gemaakt door trompettiste Floor Klop.


Een mooie entree: het eerste optreden van de Junior Jazz Unlimited in New York, in Silvana, een hippe tent in Harlem. ‘Let the good times roll!’
zondag 18 oktober 2015


‘A Night in Tunisia’ op een oktoberavond in The Netherland Club, New York, opgenomen, en door Floor Klop gemonteerd met wat ander beeld van de NY tour.
woensdag 20 oktober 2015

Het optreden in deze prachtige zaal bij de Netherland Club of New York was één van de hoogtepunten. Een mooi stukje van ‘Let the Good Times roll!’


Mathilde en Mette beklommen spontaan het podium in de grote zaal van het wereldberoemde Apollo-Theater en zongen ‘It don’t mean a Thing’ hier a capella, aangemoedigd door mr. Apollo.  zondag 18 oktober 2015  


Parlor Entertainment in Forever Loving Celebration for Phillie, Mikey and Alfie – Jazz Session at Marjorie Eliot’s Place with guests from the Junior Jazz Unlimited Bigband from Amsterdam, Joell Wilson (saxophone) and Lourens van der Zwaag (trumpet)
zondag 18 oktober 2015

 


Lees meer over de New York Tour

➔ De Junior Jazz Unlimited Bigband ging naar New York – Een verslag

➔ Peter en bandleden over de New York Tour

➔ Stemmen en reacties uit New York

➔ De New York Tour – Op video

➔ De New York Tour – Het programma

➔ Dank aan iedereen die de New York Tour mogelijk maakte!