Anna Luna (10 jaar) bij Zapp Challenge

30dec_Anna-Luna_&_Jungle_by_Night_
Bo Floor van Jungle by Night met Anna Luna van de Jazz Juniors – bron foto

Op 30 december 2015 ging het NPO-programma Zapp Challenge over trompettiste Anna Luna die bij de Jazz Juniors speelt. Een van haar favoriete bands is Jungle by Night en zij mag met ze het wereldberoemde podium van Paradiso op. Trompettist Bo Floor neemt haar onder zijn hoede, ze repeteren samen en hij probeert haar op haar gemak te stellen. Toevallig speelde hij zelf ook ooit met bandleider Peter Guidi in de Jazz Juniors en later in de Jazz Focus Bigband. Bekijk de hele uitzending met Anna Luna en Jungle by Night hier, op de website van de NPO.
Peter Guidi over Anna Luna’s deelname aan het programma:

Een hartverwarmend verhaal over een zeer talentvolle en dappere Junior die helemaal top in Paradiso heeft gespeeld met alle hart en ziel. Ook mooi te zien hoe Anna-Luna in haar bescheidenheid staat als een huis. Een super leuke inspiratie voor jong en oud.

Bo Floor bij de Jazz Focus Bigband
Op de video hieronder zie je Bo Floor in 2010 (achterste rij met hoedje) nog in een heel andere stijl en tempo spelen met de Jazz Focus Bigband. Er is sindsdien wel heel veel gebeurd. Extra leuk om dit terug te zien.