All Good Things Must Come to An End…

De Junior Jazz Unlimited Big Band olv Peter Guidi deze zomer op Amersfoort Jazz

Een emotioneel, nostalgisch en dankbaar afscheid van Peter Guidi
De jaarlijkse Jazz-marathon van Muziekschool Amsterdam op 9 juli 2017 in het Bimhuis had voor veel leden van de door Peter Guidi geleidde bands een extra betekenis. De begeleiding van de Jazz Kidz was al eerder overgedragen aan docent Leon van Mil, en een paar maanden geleden had Peter aangegeven na de zomer ook met de Jazz Juniors  en de Junior Jazz Unlimited Bigband te zullen stoppen. Binnen de Muziekschool Amsterdam wil hij zich nu gaan concentreren op het leiden van de Jazz Focus Bigband, een van zijn oudste en langstlopende projecten. De Junior Jazz Unlimited zal in het nieuwe seizoen worden overgenomen door Lorenzo Mignacca, maar zal een bijna geheel nieuwe bezetting krijgen.

Onvergetelijke herinneringen, vriendschappen en levenslessen
Als op deze middag één ding duidelijk werd, dan was het hoeveel liefde voor de jazz en het spelen van muziek Peter Guidi zijn leerlingen heeft meegegeven. Of ze nu als bandleden blijven spelen in de Focus Bigband of andere ensembles, of ze naar het conservatorium gaan of niet. Wat ze in de toekomst ook zullen doen, allemaal gaan ze verder met onvergetelijke herinneringen, vriendschappen en levenslessen.
Bedankt Peter, voor alles!

De laatste optredens
De optredens op deze middag zijn hier, op de facebook-pagina van de MA te bekijken.

De Jazz Juniors vanaf 1:13

De Junior Jazz Unlimited Bigband vanaf 2:18

De Jazz Focus Bigband vanaf 3:37

Deze website
Deze website, in 2013 opgezet om de drie MA bands van Peter Guidi in de titel een breder en representatiever platvorm te bieden, zal in het vervolg dan ook niet meer worden bijgewerkt.
Niet getreurd! U kunt verder op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en optredens via de site van de Jazz Focus Bigband www.jazzfocus.nl, de website van Peter Guidi en de website van de Muziekschool Amsterdam en via facebook.